Wanted dead or alive

snart ner och panta och fylla på pengar på mobilen! :) nu sitter jag och dricker te med Bon Jovi i högtalarna! :):)

Tänkte att jag ska städa rummet idag och ladda upp lite bilder, på fb, men vet inte får se måste föra över alla bilder hit då först så får se..

fick flashdance igår! så nu har jag sett den :D

nu ska jag sätta igång att göra lite saker.. :)

/Amanda

underbara Linda

jag sitter och väntar på att Linda ska göra sig klar ska sova hos henne :) snodde hennes data medans för att kolla här mohahahah :D håller med Linda, livet leker, vi ska ha maaaaaaaaassaaaaaa kuuuuuuul :D

Nu kom Linda, fast hon gick igen för att hämta vatten :)
Pusshej :)


sommar 2010

tjatja. idag har jag legat ute och solat, käkat jordgubbar, annanas och grädde :)
sen gav jag upp och började se på en film me syrran innan amanda ringde och bjöd me mig till boglösa, och vem tackar nej? bussen går 18.00 och jag är klar så bara att vänta
btw leker livet just nu, hihi sommarplaner! galet kul ska vi ha hela sommarn amandaa :)
de va allt för mig. pusspuss



i'm tired of waiting for you

har hög musik på och skuttar runt som jag vet inte vad... ar inget att göra så tar tillfället att njuta av ensamheten här hemma. jag vet inte vart min bror är... haha men tror han är och kör halkbanan. dåliga låtar på radion nu så jag satte mig här.. kanske ska åka till Boglösa ikväll och vara med Ellinor, tror det blir så :) snart midsommar! :)

Ha de gött!
Pöss, A

knockout

galet varmt idag? vaknade av min hemska väckarklocka vid typ 11
åt lite pizza osv med min syrra, sen var det bara att traska iväg till tandläkarn
inga hål som vanligt :)
sen traska jag upp till amanda, så fortsatte vi sen hem till mig
legat ute och solat, sen drog vi på en skräckis
gick med amanda till centrum, lämna filmer och gick hem igen
lite så har min dag sett ut idag :)
pusspuss /linda

linda

trött på att vänta
trött på att göra det som är bestämt och vänta ut ett svar
vill ta tag i situationen och få veta på riktigt
med risk för att vara lite för på och jobbig
men jag är ju aldrig annars såhär
gör inte såhär, känner inte såhär
och vad finns det att förlora nu?
jag tror att jag isåfall redan förlorat
kanske kan vinna tillbaka, kanske inte
men kanske är värt ett sista, tydligt försök
för jag kan ju uppenbarligen inte bara släppa det

prinsessan och grodan

yea amanda längtar som fan! :D

aja, jag har visat upp mina nya fina kläder. ätit godis
kommit på att nästan alla mina pengar går åt till mat, godis osv. trevligt
tappat bort min kamerasladd har jag också gjort. fattar inte hur jag kan vara så otroligt slarvig, jag tappar alltid bort sladdar? får leta satan sen
tills dess duger cambilder woho
nu blire filmmys med min syrra och hennes kompisar. tränger mig ner i sängen med dom för jag har ju inga egna kompisar som vill titta på filmer med mig hehe





what a life you have sometimes..

Som Linda nyss skrivit, eller nyss? vet inte när hon skrev men ni fattar, så håller jag med henne, sitter här och har ingen aning om vad man ska göra.. helt tokigt rastlös och för lat för att göra nånting.. får se vad jag hittar på kanske ska se på film men har lust att göra något jätteskoj men vad skulle det vara? aja får se vad man gör, snart midsommar, då blir det skoj! :D så man får väl göra det bästa av allt antar jag.

Syster var hemm hos oss när jag kom hem :):) man ser henne för sällan känns det som... sen dissa hon oss för att vara med Lindas syster, så det kan vara.

SJUUUUUUKT TAGGAD LINDA!!! KOMMER BLI SÅ JÄVLA BRA!! :D:D

give me your jacket, give me your heart

fan va man blir rastlös när man inte gör nånting.
det är det värsta med sommarlov.. full rulle och sen när man har en kväll hemma eller så, då blir man bara deprimerad och riktigt rastlös. och så känner man sig riktigt ensam också för folk sitter inte vid datan?
aja, idag har jag och amanda traskat runt i stan, fått med mig en del hem också
annars händer inte så värst mycket, ska till tandläkarn imorn
åka till stranden, titta lite filmer med folk, fira midsommar på fredag
typ sådär. om typ 2 veckor ska jag o amanda campa också, galet taggad

vm i att hålla färgen

att man alltid förstår vad man vill när det är försent
och då kommer man med desperata dumma försök
och att jag ska hamna i konstiga situationer där man inte har nån aning om vad man ska göra, eller hur man ska bete sig. vad är rätt, vad är fel? vart går gränsen?
att försöka ta hänsyn till alla och göra det som förväntas
jag vet ju ändå aldrig vad jag själv vill förens långt efter.
aja, idag har jag vart på kungabröllop. lite meningslöst sådär
efter det blev det hem till moster en snabbis sen ut på nån rockbar och käka middag
sen fick jag som är så liten åka hem. och nu är man ensam hemma ja
väntar på att mamma ska komma hem så ska jag väl sova. spännande japp
/linda


hundratusen röster skriker efter något mer

jag vet inte vad jag ska göra..
antingen så klagar man för att alltför mycket händer, och det händer alldeles för snabbt. man hinner inte andas. eller så klagar man på att inget händer, som nu.
jag har ingenting att göra ikväll.
eller ok, har väl saker jag skulle kunna hänga med på. men de vore ändå fel av mig, så jag stannar hemma. och de jag vill vara med, ja dom kan inte.
och amanda jag saknar dig!!

KARLSTAD

Hej hopp! :D sitter i Karlstad hemma hos Leif och Erica och ska snart göra mig i ordning för sängen och smyga in och lägga mig brevid Ellinor :)

imorgon, eller ja idag, drar convention igång! :D awesome, kommer bli en maaaassa dans :D börjar tolv imorgon och håller på till elva tolv någonting sen :) och så är det hela helgen, tror jag åker hem på söndag men vet inte riktigt än.. vill men vill inte, men tror jag helst åker hem på söndag eller nåt...

Jaja orkar inte sitta här och skriva, skulle bara dela med mig lite av vad jag ska göra, kommer inte ha internet under helgen tror jag så kommer inte skriva eller så vad jag vet, och kommer ändå antagligen inte ha tid :) ni får helt enkelt klara er utan att veta vad jag gör varje dag under helgen hehe :)

Nej nu måste jag gå på toa,  så ska göra mig iordning för sängen, orkar inte ha linserna i längre heller..

Ha en grym helg!
Puss gonatt,, A

Yes we're gonna fall in love and it feels soo right

godmorgon världen. kom på att jag kan lyssna på spotify nu :):) är hemma hos pappa, är ensam hemma men tror resten kommer snart. typ nu faktiskt hehe. satt nyss och hade panik över vad jag skulle göra, men kom på att jag har massa saker jag kan göra än att sitta vid fb och bara glo. så jag gjorde mig i ordning för att hoppa in i duschen men kom på att det är bättra att duscha imorgon. haha. så jag gjorde mig i ordning istället, klädde på mig tog i linserna och så :) och allt känns bättre när linserna kommer i! vad jag ska göra är att plocka ihop kjolar och packa om lite. tänkte sy med, vill ha klart min klänning skulle kännas så bra hehe. och skyndar jag mig kanske jag hinner börja på min kjol.. :) kommer ju absolut inte hinna klart med den men man kan ju börja :)

Kom på att jag inte har så mycket att berätta om helgen.. åt middag med några innan vi gick hem till en annan och vi va där och hade skoj, sjöng karaoke och sådär :) i Lördags var jag och dansade på nalen, först var det fyra timmars workshop med en timmes paus i mitten då jag proppade i mig en bigmac (y) haha, sen åkte man hem, sen tillbaka och dansade till typ ett innan man åkte hem och somnade direkt på tåget :) i Söndags blev det skräckfilm med några :) ingen var direkt läskig, när lammen tystnar och the grudge, men ändå :) hade aldrig sett när lammen tystnar.

I måndags var jag ute med Linda först och sen hade jag Disnetmaraton med Elise och Peggy, asså shit vad kul vi hade haha, jag och Peggy blev lite övertrötta på slutet asså haha. asså vi sa så många sköna kommentarer så jag var tvungen att skriva ner lite x) kan dela med mig lite, chans att ni inte förstår men ändå haha. okej vi sitter och kollar på skönheten och odjuret och vi börjar prata om det här när gaston lyfter bänken med dom tre tjejerna ;

Peggy: Tänk ändå vad jobbigt att ha en tung kille

Elise: Varför då? man behöver väl ändå inte bära sin kille?

*Jag och Peggy utbyter blickar*

Peggy: Amanda du fattar va?

Jag: ja

*awekvard silence*

Elise: Jaha!

*hahahahhahahahaha* :D:D

Ja tillexempel det här, haha. vi såg på, Lejonkungen, Anastasia (även om det inte är en disney), lilla sjöjungfrun, skönheten och odjuret, oliver och gänget :) tror inte det var någon mer. sen somnade vi runt fem eller något :)

 

också har vi tisdag :) började med att vi vaknade (såklart...) och Peggy och Elise gjorde sig i ordning och åkte med ett tåget tror jag. gick och åt frukost, städade rummet, gjorde mig i ordning och packade. tjugo i fem började vi åka mot dansen, kom fram tjugo i sex och alla satt vid kulturama och pratade så vi satte oss med dom och pratade om i lördags. Sen gick vi in och började dansa, danserna för kvällen blev Samba, chacha, tango och Jive :) vi fick lära oss ett coolt steg på tango :D och jag fick äntligen lära mig kickarna på jiven :) och ni förstår inte hur Tobias var på mig på min hållning den här lektionen. haha, asså herregud. först kommer han och ser till att jag står helt rak, sen ställer han sig bakom mig och håller upp ryggen och höften med ena handen så jag inte ska säcka ihop och vad gör han med andra handen? jo han tar den runt halsen, så att han håller upp mitt huvud så jag ska kolla upp.. kul att ens danslärare försöker stypa en haha. inte lätt att dansa när han står så bakom haha.. ja det var en liten del av allt haha :) men det blev mycket roligare faktiskt, tangon och inte bara tangon blir roligare och roligare. blev ganska övertygad i tisdags om att jag ska fortsätta, inte bara att dansa, för vad Tobias sa sen med :) så blir väl att iaf testa en termin till :) kommer inte må lika bra annars känner jag, skulle vara en enorm saknad.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, eller vet inte om jag har något mer att skriva ens haha. ska sätta igång med lite saker :)
Pusshej, Amanda :)<3



Jag, Papi, Bror :)



Inte bästa bilden, men minnet. kommer sakna dig gumman, bara några dagar.. snart ses vi igen. ska börja det som ett mantra eller nåt haha.


i love the way you lie

nu är jag vaken, efter en sisådär 5-6 timmars sömn. vi älskar sommarlov ja
igår blev det filmmys (som varje dag ungefär?) med ett par sköna människor
pallar inte gå in på detaljer, men traskade väl hem runt 4..
det har blivit lite av en vana att gå hem när det blivit ljust och fåglarna kvittrar, riktigt mysigt faktist. idag ska jag och sandra.t in till skolan, men vetefan när. vi har redan missat den "bestämda" tiden, och ingen av oss är väl så sugna på att stressa dit. men ska lämna in lite gamla böcker så man slipper räkningar, och lite annat.. puss /linda


it continues ! :)

Hej hopp. orkar inte skriva egentligen.. hade en awesome helg, :D kommer möjligtvis tillbaks till det hehe :)

ska iväg om tio minuter för att ta tåget till sista dansträningen :(:) vill dansa, men vill inte att det ska ta slut än! sen efter det ska jag vidare till Dalarna och Pappa :) och på torsdag bär det av till Karlstad för convention! :D

Ha det gött! PUss amandaa

ett under att du ser mig, att du fortfarande ser mig

tjabbatjena.. igår kom jag hem runt 5-halv 6 på natten/morgonen totalt dygnsur
annars så var det väldigt trevligt och kul
idag är jag galet trött osv.. huvudvärken har suttit i hela dan också, men drog med och handlade osv med familjen i enköping. sen ut på bio
vi såg en skräckfilm, men e man så tuff som jag så fixar man det också
imorn ska jag ut och shoppa med lilla amanda :) sen på kvällen verkar det bli skräckfilm igen. fast hemma hos nån, mysigare så.. så jobbigt att sitta på helspänn på bio hehe
aja nu är det sängen som gäller helt klart, puss /linda

Nalen :)

vart på Nalen och dansat Lindyhopp, Cha-Cha, Jive och foxtrott ( hur stavas det?) i fyra timmar! :D inget att leka med, ordentligt jobbigt men shit vad kul! :D nu ska jag göra mig iordning lite, duscha, byta om, sminka mig osv :) sen drar jag in till nalen igen för att dansa mer! :)

Igår vart det tillslut en väldigt lyckad kväll! :)

Ha det gött folket! 
I'm living the dream for the moment! :D 

återvänder kanske sen för lite mer detaljerat ;)

Puss, Amanda :)

fredagskväll

asså den här kvällen känns bara sjuk..
men som vanligt får man väl se vart man hamnar tillslut
jag var taggad men inte så mycket längre, aja. som vanligt typ
nu ska vi iväg på middag. puss!
/linda

-

egentligen är du inte kär i mig
och egentligen är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån
såntdär är slöseri med tid
men då slösar vi bort våra liv



en kyss att bygga en dröm på

hej.. älskar vädret. man kan andas på riktigt 
aja, nyss ätit pizza med min syrra. ovanligt
men amanda jag e ju lätt värd det efter springturen igår? eller va säger du haha :)
nu ska jag snart ut och träffa en fin vän och ta hand om lite viktigt
men innan dess kanske storstäda? riktigt äckligt här
föresten har jag en privat dörrvakt? om nån lagt på minnet att nån öppna min dörr för några dagar sen, så gjorde den samma sak igår. alla låg o sov, katten va utanför o skrek så vände jag mig mot dörren så öppnades den. coolt. :) aja puss


som jag minns dig

tja. nä inte velat skriva men nu vill jag igen
nyss legat ute i hammocken med min syrra & pratat om lite allt möjligt..
och nu ska jag ut och kuta järnet med amanda
annars händer det inte så värst mycket. spela lite sims, hyra nån film
luncha lite eller bara värma nån pizza ja ni fattar grejen. pusspuss

When you start to miss me, just remember, I didn't walk away, you let me go

Igår hade jag modevisning! var väl sådär, vi klarade det iaf (y) haha, bjuder på dessa två bilder :) och kläderna är det vi modeettor har sytt i ett projekt som heter "Remake"





efter det åkte jag och Peggy in och åt på McDonalds haha, vi tyckte vi förtjänade att vara rjocka efter att ha gått modevisning :)

idag städade vi på designlektionen och hade en del betygsnack i lite olika ämnen. va ganska bra betyg (y)
Sen kom Linda och åt lunch på max med mig och Elise :) utanför skolan delade dom ut glass oxå som vi såklart tog! :D massa mums, jag åt bröllopsstruten :) Sen vart det skriva noell på svenskan som vi ska skriva klart imorgon, funderar på att fuska lite och skriva lite hemma haha.. :) min novell kommer bli helt sjuk haha.. vet att även om jag får g på det här får jag vg i slutbetyg :) bra det iaf.

imorgon ska vi till slottet och kolla på bröllopsklänningar. får se om det blir kul eller inte, efter bjuder skolan på glass :) sen är det sommarlov! yeah härligt!

bokade eclipse biljetter idag! bästa platserna har vi :) måste hämta ut dom imorgon, tur att jag redan är i stan då då, så jag slipper åka dit haha lata jag :)

Ni ska få höra en låt här som är min drog lite för tillfället ;



Don't Let It Go To Your Head med Jordin Sparks :)
känns som att det är jag som har skrivit den

Puss, Amanda

"varför se när man slipper?"

tja. ska möta amanda för att få tillbaka mina linser.. härligt
hoppas på en cola i gräset också eller nåt annat mysigt :) PUSS

tänkte att ni kanske oxå ville höra medans ni kollar på bilderna :)


Lite bilder :)

hej hopp, sitter och lyssnar på KE$HA låtar :) tänkte lägga upp lite bilder :) Både syrran och brorsan har tagit studenten nu :) fyfan vad dom är bra! :D<3

FREDAG; Kims Student :) 








FREDAG; Kvällen med brasa :)





















MÅNDAG; Paulines student :)



Och till sist...



detta fick vi idag till redovisningen! haha :D Massa mums.

Enjoy the pics,
Puss Amanda :)

hear me out please

jag har myggbett hela benen och skavsår överallt på fötterna.
typ stukat en tå också? apropå ingenting
jag är nog ganska optimistisk nu när jag går och lägger mig vid 22.. med tanke på att det är nu man börjat kvällarna annars. men ska ligga i sängen med en treo och min bok jag började läsa idag, odjuret.
somnar jag inte innan 5 så får det väl vara så. för somnar jag nu så är det ju bra


speak a language of love like you know what it means

jag hatar när människor ger upp om en.
men jag älskar när dom inte gör det, dom som inte får
dom som skriker på en för att man inte ska glömma att lyssna
dom som dampringer varje dag trots att dom inte vill nåt
dom som är ärliga och säger att såhär är det
berättar när man är ful, när man har fel
berättar för en när man är korkad
dom som avbryter en mitt i meningen för dom vet redan slutet
dom man kan lita på, som inte tjänar nåt på att ljuga
dom som inte får ge upp om en
dom som måste stå ut med en hela livet


igår

födelsedagsbarnet ville parta. som den krigare man är så ställer man ju upp
inget speciellt egentligen. lite folk här, lite folk där
lite fylleskjuss hit, lite fylleskjuss dit
lite mat på shell för att avsluta kvällen.. sen hem till amanda o sussa
idag/ikväll ska jag titta på tv, titta på film och bara mysa
föresten hittade jag precis min kamera, trodde min syrra hade med sig den men nepp. kommer nog lite bilder snart /linda


747

vad händer ikväll? jag vet inte
fina sandra.t fyller år. det är bal. jag har sommarlov.
jag vill typ lägga mig under täcket och dö
festligt hehe.. men vad gör man
bara att se vart kvällen bär en

igår, avslutning. har fortfarande ingen kamera






Fy Fan Vad Han Är BRAAA!! :)

För Kim har tagit studenten för Kim har tagit studenten för kim har tagit studeeeenten fyfan vad han e braa! :D

Grattis finaste bror. kanske slänger in lite bilder sen :)

Igår vart lyckat med först Kims utspring, mottagningen med en del skratt. Vi åt, presentöppning och karaoke hehe :) sen när släkten gått var det familjen + Sebbe kvar. Vi fortsatte sjunga lite sen blev det poker, jag vann inte hehe :( Men det gör inget för Sebbe betala min satsning haha! Sen kom Linda och Sandra hit. Sebbe börja snacka massa skit, kom aldrig fram vad han egentligen ville haha. sen gick vi ut, satt vid en brasa, gick och nattbada och drog hem till Linda :)

Vaknade tidigt imorse, men lyckades somna om ett tag till, Vi såg film och åt frukost. sen gick vi ut och sen gick jag hem. Födelsedagsbarnet Sandra kom förbi och lämna lite som jag skulle ha. GRATTIS :) får se om det händer något ikväll, inte så stor lust för tillfället men det kanske kommet, och Sandra vill ha med oss, hon fyller ju år :)

nu ska jag gå, har inte så mycket mer att skriva.. ska duscha och så, kanske se film eller något.

ha det gött! :)
Puss, Amanda


to treat you like no other

hej.. galet trött och hungrig just nu
det var lite hit o dit igår, men vi hamnade vid nån brasa
dryga småkillar som har druckit lite för mycket och ska slåss
vi vände nästan direkt när vi drog dit, kändes ju inte så jättekul men vi stannade med några pers och sen kom de fler och allt la sig så vi stannade ändå.. blev helt okej :)
sen drog vi o nattbada, hehe
kom hem vid halv 4 inatt med amanda
så vi har legat och trängts i min lilla säng, vakna vid 12 o drog på nån film + frukost
sen gick vi ut en stund, gunga lite, följde henne halvvägs och nu är man hemma igen
nu blir det nog soffan och barnkanalen, det bästa lixom haha :)
/linda

för hon har tagit studenteeeen....

lite för mycket sol, lite för lite sömn
lite för lite vatten, lite för mycket jordgubbsvin
hehe men vi mår bra! :D
precis sagt hejdå till släkten och till min fina syster
blir inga bilder heller, låna bort kameran
aja har inget att säga direkt.. ska få en tatuering av moster, mjaou
ikväll står det mellan hemmafest eller grilla+bada
eller om nån har nåt annat förslag så hör av dig, om nån läser dvs :D
puss! /linda

linda

det är så sjukt.. tänk att alla tar studenten imorn. jag borde sova nu men sitter och tänker på allt, att jag faktist går ut 1an imorgon. 1 helt år i gymnasiet, hur galet fort har inte de gått? varför har jag inte varit i skolan mer, jag kommer ju ångra mig. jag kommer ju vilja ha tillbaka all den tiden. men det som är sjukast är ju att sandra tar studenten.. i mitt huvud går vi fortfarande i samma skola, på samma enhet. går och köper pizza 2-3 gånger i veckan på lunchen. jag 14, hon 16. och imorn så står hon där i studentmössan och sin vita klänning, sista gången i skolan. nu är det över. och jag kommer inte behöva hjälpa henne med skolarbete längre, kommer aldrig behöva dampringa efter skolan för att vi ska gå hem tillsammans. kommer aldrig mer ha sovmorgon tillsammans. behöver inte gå till hennes skola och vänta på henne.
jag kommer sakna det. det kommer bli så ensamt på ett sätt. så mycket nytt att vänja sig vid, vad händer nu?

wanna be your only one

nån öppna nyss min dörr. men alla är i sandras rum och alla säger att dom inte gjort det.
och ja den va STÄNGD inte på glänt. och nej mina katter kan inte öppna dörren
fan va de spökar här alltså, de sa killen som bodde här innan också
inte konstigt att jag drömmer mardrömmar.
aja, ska sitta här en stund o ta de lugnt. måla naglarna :)
ta fram kläder, prata med mamma. sen äntligen sova
och ja amanda jag är med :D

studenttjejen och marliparli


Nästa vecka drar jag till alperna i bikini (y)

Idag har jag varit duktig.. eller ja ganska iaf.

Detta har jag gjort idag:

* Städat min del av toan
* Gjort designen
* Gjort det mesta av svenskan, skulle kunna skicka in den egentligen
* Duschat
* Träffat Linda och köpt present
* Vart i skolan (Hade bara desing :))
* Kollat på Dirty Dancing
*
Hämtat Marcus
* Diverse andra saker

Ja, ganska bra asså :)

Gjorde en grej på facebook Som hette "Vad händer nästa vecka?" och svaret blev "Du får en snilleblixt och får för dig att du ska åka till alperna i bikini" hahaha rätt skoj, låter som en bra snilleblixt, hänger du på Linda? någon annan? haha låter skitbra (y)

Imorgon tar Kim studenten! herreguuuuud!!!! vart tar all tid väägen?! han är väl inte så stor? shit. jo han är nog det. Så imorgon blir det kolla på de :) blir nog bra, sista gymnasiedagen, grymt Kim (y)

PussåKram Amanda :)

hey barbie

stressig dag, vart fram och tillbaka till centrum ett par gånger
säkert gått 2 mil idag hihi
har lite saker kvar att göra med, t.ex baka och slå in paket
imorn blir det först in till skolan för avslutning
sen vidare till min syrras skola, hon tar studenten. galet
sen mottagning hemma, äta lite mat osv
sen bär det av ut för att fira sommarlovet, och att sandra.t fyller 17 år på lördag!
så imorn kör vi all in
PUSS /linda


tio minuter, vi klarar allt på tio minuter

orkar inte skriva. ska fixa lite grejer. men det tar väl ungäfär... 10 minuter! :)



MONGO jag,

Amanda

onsdag

hejhej. varit ute med amanda :)
äckligt mycket mygg överallt..
vi satt under träd, på en bänk, gick promenad osv men dom äcklen va överallt
aja känner mig mycket bättre nu
kanske dags att äta nåt egentligen, fått i mig 2 frukter o lite godis idag o det va ganska många timmar sen men inte hungrig. skumt. mår inte illa men bara riktigt osugen på allt
jag brukar ju typ äta för 5 hehe. aja får ta igen imorn
nu äre sängen som gäller för imorn ska man upp o shoppa! puss
/linda

die for you

idag har jag inte gjort nånting. härligt
spelat spel med min syrra på msn
legat ute i skuggan och vilat
tittat på supertrouper från 2004.. galet kul
annars så går jag på nån fruktdiet nu har jag märkt
less på mat, riktigt osugen på allt
och varför inte köra nyttigt då lixom
aja pusspuss /linda


nu kan du få mig så lätt

jag måste vara den enda som får ångest av att det är sommarlov om några dagar.
så jävla konstig
men jag vet inte vad jag ska göra. alls.
alla ska jobba och åka bort. jag då?
fira att det är sommarlov på fredag. festa.
men sen då?
jag har ju knappt gått i skolan


ett under att du ser mig

varit ute och kutat
förlåt amanda jag svek dig, men tror det går bra
så otroligt skönt
bara springa och aldrig sluta
när man inte kan andas och benen bara viker sig
bara fortsätta och fortsätta
tills hjärtat och huvudet slår i samma takt
jag lär ju gått ner typ 5 kg nu?

ta mig till en annan värld

jag lägger in bilder, tar bort bilder
skriver texter, raderar texter
lite så är det just nu..
vet inte vad jag ska göra
sommarlov. ledig. kvar återstår bara avslutning på fredag
inte gjort nånting idag.. var på ålderdomshemmet en kort stund
fick ingen tårta. snåla jävlar. pratat med min lärare
i höst ska jag gå i skolan. i vår ska jag eventuellt vara på ålderdomshem igen
eller om mitt förslag går igenom, hemtjänst. 
annars skulle jag ju lätt kunna tänka mig att vara personlig assistent
haha aja, ska fortsätta springa runt här o inte göra nånting
puss


grattis

8 år. det är inte klokt hur läskigt snabbt det går.. 8 år sen jag och elisabet sprang till grannarna varje dag för att titta på de små fina kattungarna. vi ville inte leka med julia som hade katterna för hon var några år yngre än oss, hon blev så glad varje gång vi kom men vi struntade i henne och ängnade oss åt katterna istället. 8 år sen jag var så ledsen den kvällen och mamma sa gå upp & titta om de har några katter kvar.
8 år sen julias mamma pratade i telefon så länge och brevid stod jag 9 år gammal. natasha var den enda dom hade kvar, den äldsta av sina 4 systrar. så lugn och snäll. den lilla tuffa som jagar bort 3 gånger så stora hankatter.
det finaste som finns 


RSS 2.0