idag är jag awesome! :D

jepp, så är det. jag är helt fantatisk idag. Det bestämde jag nyss.
har sytt hela dagen, eller fel snarare ritat mönster hela dagen. nu sitter jag och skriver uppsats om kläderna från medeltiden, toppen.. nu har jag hittat massor av information så har fått ner det till 7 sidor som jag nu ska läsa igenom, sammanfatta och skriva om. hoppas ni har det lika skoj som jag!

nej -- jag hoppas ni har det bättre

Puuss


läxor läxor läxor

tjena mors. har haft en fantastiskt kul helg nere i Vetlanda med alla ni underbara :)<3

så är trött och slut och blev inte bättre av att ha ett danspass nyss haha. men man kan aldrig få för mycket dans :) så hade en rätt kul men ganska seg danslektion vilket passade idag.
har haft mysdag idag, inget smink, mjukisbyxor och håret var lite hur som helst men orkade inte bry mig för trött för det idag ;)

sitter och lyssnar på lugna favorit och ritar mönster, prov imorgon! inte pluggat någonting för har inte haft tid. men kan ett av tre mönster och det är det svåraste så det ska nog inte bli några problem :) det är rätt enkelt så jag ska klara det :)

fick G+ på matte provet, inte okej. men det är så det har blivit med matten och jag sörjer inte det för bättre det än inget som det egentligen skulle vara. hade iaf MVG kvalitet på en fråga så jag är nöjd ändå :)

nej nu ska jag ta och plugga vidare så jag klarar provet galant imorgon :)

/ Amanda

imorgon åker vi!

jag ligger och myser i min säng med datorn i knät just nu, ätit banana split och kollat på gossip girl :) det gillas.



haft sämhällsprov idag vilket jag helt säkert kommer få g på inte bra.. usch för politik fattar ingenting. nu är det två prov avklarade och det är några prov och inlämningar innan höstlovet. vill bara ha allt klart nu...

jag ska iaf snart packa, städa och duscha och försöka antingen rita mönster som jag har prov i på tisdag eller så ska jag börja på en inlämning om medeltiden, får se vad jag hinner med för saker.

imorgon är jag ledig från skolan och det bär av till Vetlanda för ungdomsdans! :) kommer bli en massa skoj att träffa vännerna och dansa :) så måste fixa klart allting innan vi åker och kommer inte ha helgen på mig att plugga så..

ha det gött och ha en fantastisk helg :) /Amanda

god morgon

nu har jag internet på min dator! :) vaknade aldeles för tidigt idag och kunde inte somna om, idag när jag har sovmorgon med.. ska egentligen gå upp om tio minuter så jag tänkte jag kan skriva i bloggen - bara för att jag kan ;) skola idag till fyra som vanligt, med religion och matteprov.. så man kan ju hoppas att man skriver prov på mindre än tre timmar och får gå när man är färdig, behöver gå till tygaffären med så kanske blir det efter skolan, får dra med mig någon dit som kan hjälpa mig välja med :)

nu ska jag börja göra mig i ordning - välja kläder bl a har ingen aning om vad jag ska ha och mamma skrev att det var kallt ute :( menmen ska ta vara på den extra tiden jag fått ihop nu när jag är vaken för tidigt med NRJ så klart, knappen å Hakim!

Pusspuss, Amanda

RSS 2.0