dålig vecka!!

antar att jag har lov nu. orkar inte gå till skolan imorn, 4 lektioner och träffa alla i klassen jag inte sett på 6 veckor om inte mer. men jag orkar inte. kanske ångrar mig senare ikväll men tror inte de, aja. fan va skönt det ska bli att slippa folk, kanske låter helt sjukt men ska bli skönt att slippa fina märta ett tag, min handledare, vissa kompisar osv. längtar tills jag och amanda ska upp till hennes pappa i dalarna!! tänk att bara komma bort några dagar, bo i mjukiskläder och göra ingenting. fast lite kul ska vi oxå ha såklart hehe :) har redan börjat tänka på vad jag ska packa med mig. vad ska man ha för kläder amanda?! jag tänkte 1 mjukis, 1 vanlig o 1 partyoufit. ajaa har inget kul att skriva ärligt talat, är less och så har jag fått kritik idag så är lite arg också haha. + att jag sovit dåligt hela veckan och försovit mig. imorse hade jag 20 min på mig, värdelöst? puss


100331

hade bara matte i skolan idag då vi gick igenom provet :) efter skolan gick jag till ica köpte ett kilo godis *tjockis* för 30 spänn :D och en chai latte :)



sen gick jag och väntade på tåget, tog det hem och satte mig här och lyssna på musik och så :) ska nu göra läxa.. dom måste vara klara till imorgon så det är bara sätta igång.. :)

EN DAG KVAR! :D
och imorgon är Mars slut hörrni! herregud vad tiden går fort!


hade min finjacka idag :) börjar bli tillräckligt varmt ute för att ha den :)

 dålig bild, jag vet men roligt att ha någon bild iaf.. :)


Puss Amanda :)


20.49

Linda on my way, coming for your rescue! :D

jaha var skitduktig med pluggandet men kom inte längre pga av en sak och jag är irriterad!! och när jag kunde göra en grej (det som jag behövde göra), så var det skit de me.. åh... orkar inte med skolan!

väntar på att klockan ska bli nio nu, så jag kan lämna världen och gå in i tv-världen för typ två timmar. härligt, kanske glömmer mina bekymmer för ett tag då.. aja bara en lektion typ i skolan imorgon så får fixa allt imorn då. skoj.

puss godnatt på er!


20.30

sitter här helt död.. med ett tagentbord som sviker för min lilla solstråle spillde cola över hela igår. mysigt, funderar på att hälla vatten över de så kanske de blir bra eller förstörs de då? nån smart får fan komma hit o fixa innan jag ger upp.. aja nu hade jag tänkt se på dating in the dark men lilla sandra.t ringde och störde. men alltid kul att prata me henne o höra skvaller så ska inte klaga :) men känns inte som att de är nån idé att börja titta nu direkt? får sitta här o uggla tills desperate housewives börjar. och så har jag tusen typ likadana frågor att svara på tills imorn då vi ska ha samtal och prata om mig. kul!
hehe sliten eller


TiSdAg

Hejhej. Förlåt Linda, men försov mig faktiskt.. som vanligt nu för tiden och mamma blev lite irriterad.. hehe :p inte mitt fel. Jag håller på med läxor men tänkte att jag skulle skriva ett inlägg mitt i allt :) har gjort ett och ett halvt faktablad av två + att jag ska skriva om typ en extra fiber... låter det skoj? tycker inte jag iaf.. ska faktiskt försöka bli klar med det mesta idag :) ska vara en duktig flicka. så jag har det klart och ska kunna koncentrera mig på andra saker resten av veckan :) imorgon har jag sovmorgon för har ingen materialkunskap :) najsnajs. Nej nu när ni har hört om min intressanta tisdag så ska jag återvända till pluggandet..


PS. glöm inte

(* dating in the dark)



* Desperate housewives



* Cougar town



*Christine





Det är ju tv tisdag! :D
Massa pussar från mig, Amanda :)


skitdag

jag vaknade på helt fel sida, om jag ens somnade inatt? så jävla meningslöst att gå upp ur sängen när man vet hur dålig dag man kommer ha och vad som än händer så är dagen ändå förstörd. för egentligen har min dag vart ganska bra.. jättekul busschaufför, roliga sms/nyheter av sandra.t, lugn dag och jag har världens bästa handledare, fick gå hem tidigare o tog samma tåg som amanda och det var oxå kul. så man tycker ju att jag borde må bra nu? fast iofs dissa amanda mig på tåget imorse för lite sovmorgon(!!), fick reda på att en dött på ålderdomshemmet sen fick jag se honom. lite småläskigt. var helt gråtfärdig hela morgonen o sen skickar idioten dit mig själv hah, fast min handledare hann stoppa och följde med :) lite smånervös inför imorn när hon ska få läsa mina "tankar och reflektioner".. mina tankar e för mig o de enda man har helt privat, så ska jag sitta o öppna mig o dela med mig av allt jag tänkt/tyckt/känt under denhär tiden. aja.. puss /linda

lugn lördag

hejhej! jag kom hem för ett tag sen, eller ja jag tog 1 bussen och nu sitter jag här o skäms. tänker inte säga varför haha får sova nu så är det glömt imorn :) varit hos amanda på goriiillchill utan att överdriva.. de va trevligt. tryckt i mig kladdkaka chips popcorn osv, tröstätit lite som den tjockis man egentligen är. mysig kväll. fick för mig att inte sminka mig idag heller vilket man alltid lyckas ångra sen haha menmen vem bryr sig. ska chatta vidare me lite söta människor nu sen blire sängen, gonatt!


Välkommen till vår nya blogg!

ny blogg av en mängd olika anledningar men vi finns nog kvar på den gamla också :) just nu sitter vi hemma hos mig (linda) och gör inte så mycket, typ driver med lite killar på amandas mobil :D haha.. vi försöker också planera ikväll lite, varken jag eller amanda e sugen på att dricka idag igen så funderar på att dra ihop en filmkväll eller nåt sånt om vi hittar lite roligt folk att bjuda :) aja nu ska vi äta maat, pusspuss!


RSS 2.0