god morgon

eller aa.. vaknade typ 11 men känns som jag vakna för 5 minuter sen haha. asseg har sovit kanske 2 timmar inatt eller så så inte allt för pigg. haft Peggy här och vi har varit uppe hela natten och pratat o sett på film och haft skitskoj som vanligt :D

nyss skrev Linda och ville träffas så får väl börja göra mig iordning å så hehe :D

pusshej!

100820

Godmorgon..
jag är uppe, inte så slut som jag trodde jag skulle vara. ska försöka att inte somna om igen, bara bra att vara uppe nu.
Lämnade nyss Marcus på skolan, vi har haft lite skoj här hemma innan, han fick mig att vakna till lite :) han var inte lika trött som jag trodde han skulle va heller och han lyssnade faktiskt på mig typ hela tiden haha. blev alltid som jag sa iaf haha. han är en riktig bus han :) han går å tar på sig ytterkläderna och säger att han är klar, så går man å kolllar så har han Olas skor, mammas jacka som sitter fast med luvan på huvet å en keps över det.. hahaha, min underbara grabb det :D



men nu är jag ensam hemma, mamma på jobbet å Ola och Kim i bilen påväg ner till Kalmar.. :(

men jag ska nog ta ett glas saft, jättesugen på saft..., och en macka och sätta mig och spela arthur och minimojerna tror jag, fortsätta från igår :) tills våra bästa år eller något efter det ska jag försöka göra lite nytta..

//Amanda

sydde det här igår, docksängkläder till mammas jobb :) madrass, täcke å kudde :)

horoskop för dagen

  Tur
Du hinner faktiskt inte tänka på om du har tur- eller otur idag. Dagen är så fylld av händelser ändå.
  Hälsa
Dagen kommer nog att bli en bra dag och det har att göra med att din hälsa kan vara mycket god idag. Risken att du blir sjuk är väldigt liten.
  Ekonomi
Mycket rör sig om pengar just nu. Något inträffar i din närhet som du blir indragen i. Försök gå dina egna vägar.
  Arbete
Du trivs kanske bra med rutinuppgifter, men det hindrar inte att du också längtar efter förnyelse.
  Kärlek
Det blir antagligen en tämligen händelselös dag när det gäller kärlek. Det positiva är att du får mer tid för dig själv.
  Relationer
Studera din omgivning så upptäcker du ett intressant mönster. Olika människor i ditt liv binds samman av en särskild anledning.

blev sugen på att kolla mitt horoskop. inget kul idag. och inget kändes som det stämde speciellt.. menmen alltid kul att läsa horoskopet :)

cupid shot me in the eye, so they say that love is blind

tja :) amanda tvingar mig skriva och jag är ju så snäll så varför inte, när hon fixat fint också :)
min första skoldag idag, var i skolan kanske 40 min fick busskort schema osv. helt okej
imorn blir det skolan igen men har bara 1 lektion så funkar det också
sommaren har varit riktigt bra, var väl lite saker som inte blev som man ville men ska vara nöjd ändå. det stod i mitt horoskop också, det är kaos i mitt liv och planerna blir inte av men det kommer upp nya andra planer som också blir roliga.
så jag är glad ändå
har inget o skriva så puss /linda


slow slow quick quick slow

Hallå hörrni.
Imorse vaknade jag till väckarklockan som ringde klockan elva, men va rätt pigg ändå så bara bra att börja gå upp tidigt :) imorgon ska jag upp runt halv åtta eller nåt för att lämna lillebror på skolan :O inte okej, kommer komma hem å däcka det första jag gör efter det haha. ska samtidigt som jag är jättetrött lyckas väcka Marcus oxå haha. men det funkar väl kan man ju hoppas.
och jag är sjuk! vaknade och hade nästan ingen röst men den är tillbaka fast hes. haft ont i halsen hela veckan men det har väl gått över nu, vilket är skööönt, asjobbigt att ha ont i halsen ju.. så nu nyser å hostar jag stup i kvarten och näsan rinner å allt. jättemysigt verkligen :).. så jag knarkar te jag! :)

såg en film igår länge sen jag såg den, men den är underbar rekomenderar den till er :)

Take The Lead  med Antonio Banderas :)


som ni ser handlar den om dans :) underbar, se den!

och jag har suttit och gjort om bloggen lite! :D vart rätt bra ändå tycker jag. vad säger ni? inte direkt proffsig men den duger ;)

inga planerar för idag.. vara med bror som snart försvinner :'(
städa rummet, vara sjuk och så..

Puss, Amanda :)


lalala

funderar faktiskt på att börja blogga bra... hahah har aldrig orkat det men har börjat känna för det..

hm, får se men inte idag eller inte just nu iaf :D ha de gött!
Amanda



vet vi e snygga :D

nightynight

Godkväll hörrni. sitter och kollar på Steph Brothers haha, en helt sjuk men skoj film haha :)

sitter och håller på å lär mig Jons nya påhitt "squarebook" haha underbart, facebook för square dansare (y)

vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu.. börjar bli väldigt trött så orkar inte skriva nåt. toa måste jag gå på oxå.. haha och ta ut linserna sen är jag redo för sängen :) blir väl att kolla på Pelle Svanslös tills man somnar <3 om jag inte fastnar för nån film på tv först haha..

jaja nu ska jag göra mig i ordning å sova :)
pussgonatt Amanda <3



RSS 2.0