för på mitt golv bland skärvor och glas, finns en bit av ditt hjärta kvar

fredagskväll och jag sitter och filurar för mig själv. jätteskönt om jag ska vara ärlig, andas lite. fast däremot hoppas jag på nåt riktigt kul imorn för annars känns de ju lite meningslöst.
idag har jag shoppat med min syrra, inte direkt nödvändigt men har inte så mycket för mig. det var jag typ värd också, åkte in till skolan vid 7 imorse även fast typ ingen annan skulle dit. fast sen kom sandra.t heh och vi gjorde våra matteprov, sen hoppa vi samhällen och köpte mjukglass istället. mysigt, så satte vi oss på tåget hem o i bålsta ringer sandra min syrra o vill shoppa haha. raka vägen tillbaka!



saknar dig amanda!!

nej jag har inget bättre för mig, måste plugga matte o sätta fart meen vad är viktigare än dehär? :)
jag har inte träffat amanda sen i måndags bara en liiiten stund igår så börjar faktist sakna dig, när jag vet att du dissar mig i helgen också lixom. men jag får överleva, har faktist superbra planer i helgen.
fredag- plugga! (???)
lördag- leka med thörne
söndag- sova
hehe fullspäckat lixom. så ingen behöver höra av sig, jag har inte tid

love you


<3

idag fyller min syrra 19 år, inte illa! ikväll ska vi fira rejält, blir nog tårta också. haha som om man skulle behöva det, jag har precis fikat i centrum med sandra.t och det var ju inte första gången denhär veckan heh. börjar få ångest kanske borde börja träna? men hade biptest idag o jag var grym. riktigt stolt faktist, men nu ska jag typ umgås med födelsedagsbarnet puss /linda



-

vet inte riktigt vad jag ska skriva, allt är lite upp o ner. mycket att tänka på, och mitt i allt ska man orka plugga och såntdär. skulle behöva gå o lägga mig nu o vakna igen på söndag typ men klockan ringer på 7, liten sovmorgon imorn woho. är helt slut nu om jag ska vara ärlig, efter ålderdomshemmet drog jag och mamma till kista och kom hem vid 7. nu ska matteboken med mig ner i sängen, natti/linda


290410

Idag har jag bara jobbat ungefär och jag och Elise hade typ ingenting att göra så vi startade ett träningsprogram som vi började köra med idag och den ska vi fortsätta med! vi är så sjukt duktiga! :)

tänkte bara läsa idag faktiskt resten av dagen tror jag.. :) ha lite ta det lungt time. ska fixa lite saker jag har att fixa på datorn sen blir det lägga mig i sängen och läsa - eller ska väl duscha först föresten :)

ha det gött!
Pöss Amanda


vet ni? jag älskar att dansa

Idag har jag varit och dansat och bara för att man planerade in tiden för att ta ersättningsbuss så går ju självklart tågen, men jaja. det var näst sista gången idag på dansen :( men en kvar! och man kunde "utöka" sin kurs så det anmälde vi oss till :D då kändes det bättre :) dansan var ju självklart lika rolig som vanligt och dagens danser blev vals, tango, samba och jive! :D efter dansen pratade vi med Helena om lite kursgrejer och när vi kom ut stod Tobias där och vi prata med han lite sen fortsatte vi till tvärbanan. åkte in till stan och åt nya Magnum Gold, den var god men hade tyvärr typ kaffesmak som jag inte tycker om, så nej inte favoriten direkt. sen åkte vi hem och åt lite och mamma satt och beställde kläder så jag sa vad jag ville ha och hon beställde det sen tänkte jag och mamma sjunga karaoke men det fick vi inte igång så klart... så nu sitter jag här.. :)

imorgon blir det "jobbet" och får sluta tidigare för att kunna dansa, så tack Niklas får man väl säga :) goa chefen man har.

hoppas ni har det bra allihop!
Puss Amanda


är det ett spel så förlorar du

gårkvällen var trevlig, kom hem i tid oxå så det var skönt. vaknade vid 6 och mådde skitdåligt men lyckades somna om tills 9, och sen dess har jag vart vaken. yes lång dag..


lördagendentolfteapril

Tjatja :)

Har inte skrivit så mycket men tänkte sammanfatta veckan lite nu. min vecka har varit väldigt bra faktiskt hoppas eran har vart det med :) har haft praktik på scorett där man hittar typ den bästa personalen :) trivs och man har en del skoj där måste jag säga. visst det är ju jobb så självklart är det väl inte alltid man har så kul man önskar sig att det skulle vara hehe. och alla dessa fina skor.. man vill ju sno hem allihop! en dag i veckan skulle vi riva sönder skor som var reklamerade :O tänk er känslan att skära sönder dyra märkesskor som det knappt är något fel på som du heller inte får ta! nej det var inte det bästa, fast att när dom fula skorna kom hade man ganska kul att göra det haha :)

Igår mötte jag Linda, när var det? halv tio ungefär :) efter det gick vi till ica för att köpa tändvätska och plastmuggar men självklart kommer vi på att klockan är tio när vi kommer fram och då är det ju stängt.. så vi rörde oss upp till futurum där Sandra m.fl. satt och grillade - eller eldade kanske är ett bättre ord? till en början var det ganska segt men lite senare blev det roligare :) vi tog bussen hem och det var riktigt skönt att komma hem där det var ännu varmare än vid brasan och där det fanns en toa haha.. :) så kvällen blev väldigt lyckad och det blev en hel del skratt :D

Idag fyller min fina Sonja år, Grattis! :D får ta och ringa hem till henne snart eftersom hon inte har någon mobil.

Idag blir det typ bara ta det lugnt, har lust för det :) får flygande jacob till middag som jag önskade mig massa mums :)
Och imorgon är det dans igen! den har haft uppehåll i tre veckor imorgon :o + att det är näst sista gången :( och såg även att tågen inte stannar i Årstaberg så man får byta och hålla på lite extra, men jaja värt det :)

nu sja jag och spela typ poker, ha det bra!
Puss Amanda :D

tja!

vad händer ikväll? själv sitter jag här o väntar på att min favorittjej nr1 ska bli klar så vi kan mötas, inte världens snabbaste.. det blir typ grillning, aa mysigt första grillningen iår för mig! nu kör vi puss



och du vet att jag älskar dig amanda

sitter här och myser med mig själv. precis duschat och nu dricker jag te och äter godis :)
livet känns rätt bra just nu om jag ska vara ärlig, dagen har vart bra. helt okej trevligt i skolan, slapp biptest hihi yees.. blev lite kramar sen vidare mot centrum för lite fixeri, sen hann vi med typ 4 tåget. men tåget ville bara gå till kungsängen så vi köpte sommarens första glass, mm mysigt :) sen blev de att tränga sig förbi 500 pers som väntade på ersättningsbuss (förlåt) för de va ganska bråttom. eller ja jag har väl aldrig bråttom men ni fattar grejen. nu ska jag snart krypa ner i sängen, imorn har jag o mamma liten sovmorgon sen blir det på utvecklingssamtal. gonatt!



När allt känns skit


Linda, älskar dig



vid din sida

åh jag orkar inte. typ dags för vindarna att vända nu kanske, vore kul om nåt kunde gå lite smidigt och bra. får feber av all stress/oro! blev inget plugg för mig, gick ut o träffa amanda en stund ist. inte sett tjejen på 3 dar så vad gör man. men får skämmas imorn på matten heh, aja vem orkar nu ska jag sova. gonatt


onsdag!

idag har jag fikat, köpt ett par klackskor, bh och nya linser. japp.. rea så vad gör man. imorn ska jag till skolan vilket känns helt okej, sandra t hoppade på mig idag så vet redan tåg och lite såntdär. går till 4 typ, woho.. men 1 skoldag överlever man väl! haha eller ja, vetefan om vi kommer göra det för vi ska tydligen ha biptest på idrotten? haha vi e pinsamt otränade och att göra sitt bästa räcker aldrig riktigt för oss. aja nu blire mat och plugg puss. 


En i mängden

Soligt idag igen! underbart :) andra dagen på praoplatsen, än så länge trivs jag härligt personal och allt :)

tänkte bara skriva lite snabbt för orkar inte göra något stort inlägg.. så jag tänkte att jag ska dra mig tíll antningen soffan eller sängen och glo på tv, Desperate Housevives ikväll :)

Amanda


linda

hah jag är yrvaken och i chocktillstånd. råkade somna i soffan men kom hit för en stund sen och skulle kolla när vi har matteprov om jag verkligen måste plugga idag eller om jag kan skjuta upp det lite extra, och vad ser jag? ja jag är inte så hopplös iallafall, fick mvg+ på min powerpointinlämning!! sjukt! sitter och funderar om hon förväxlat min med nån annans för så bra är inte jag. herregud.
och föresten varför tror alla vuxna människor att jag typ svälter och behöver matas? är inte äta typ det enda jag gör?


hejdu det var ju ett tag sen, 600 dagar men vem räknar precis

det är galet hur bra jag mår idag jämfört med igår. typ less på livet men aja solen lyser o vem blir inte glad då lixom. folk sa att det var lika fint igår men jag låg typ död i soffan hela dan haha, jaja idag skippa vi bussen. jag gick till centrum vänta på sandra sen promenerade vi hem. yes, träningsnarkomanerna nr1. när vi kom hit så chilla vi på altan me lite cola, man e ju tvungen att vara ute lixom men vi gav upp efter ett tag, fixa vitlöksbröd o slängde oss i soffan där man hör hemma. älskar att jag inte går i skolan. bara mysa me alla gamla några timmar, typ hjälpa till här o där o få höra hur vacker och duktig man är när man egentligen inte förtjänar det, japp helt okej. men börjar skolan igen på torsdag, ångest. varje torsdag och fredag. hur ska detta gå..

fräsch är man idag oxå.. inte sovit i min säng sen i tisdags så vi ska återförenas ikväll. puss


Måndag, lovet är slut

Godmorgon! snart dags att dra mig till tåget och åka till praktiken! har egentligen lust att bara ligga hemma och glo på film.. menmen man kan inte alltid få som man vill. mina ögon (linser) svider så in i helvete asjobbigt, hoppas det går över när jag kommer ut. annars får jag ta ut dom innan jag börjar jobba. skönt att det inte är skola iaf, får hoppas det här blir bättre. och hoppas Elise kommer tidigare med för kommer ha lite tid att döda när jag kommer fram.

dans ikväll :) om jag får sluta tidigare.. har en deal som jag ska lägga fram, den borde gå igenom :)
men jaja nu ska jag gå så jag inte missar tåget! :) puss hej Amanda

sluta tänka det är svårt ändå

då är man hemma igen dåra.. egentligen vill jag bara lägga mig under täcket och dö men sista kvällen på lovet, och vi har åkt enda hem idag så dags att tagga lite nu kanske. allt är åt helvete och jag har tappat bort en viktig sak, inte kan jag berätta för mamma heller för nu tycker hon synd om mig och berättade jag skulle hon hata mig istället, ego jag vet.. aja vi är utrustade för party så lutar väl åt de, dags att glömma alla bekymmer :) om nån läser ikväll så ring, pusspuss /linda

Grängesberg - the city that never sleeps :D

Tjoho! jag (Amanda) har ett inlägg som inte vill publiceras för att då läggs hela internetet ner :o så det kanske kommer senare får se..

så länge ska vi försöka få upp ett annat så ni inte saknar oss så mycket :D:D:D:D:D:D:D:D
vi har inte gjort alltför mycket, men igår var vi ute med Simon innan vi åkte hem till några av hans kompisar :) förövrigt har vi mest legat i sängen och tittat film och ätit godis :) senast såg vi titanic :)
Innan vi gick ut igår hade vi massa skoj! vi kan bjuda på lite bilder, kanske inte dom mest attraktiva men vem bryr sig? ;D














dalarna!

tja, om typ 2-3 timmar kommer amanda o dom o hämtar mig så drar vi upp till daalarna :) mysigt, fast hemma igen på lördag morgon typ men vi ska ha skitkul ehe :D gårkvällen spenderades i min syrras säng framför new moon o med nachochips, myspys. nu blire 50 sidor geometri med papsen, härligt. pusspuss /linda

Sista natten i Göteborg :(


Inte världens vackraste bild kanske, men här är en bild på mig och Sonja i Örebro :)

Hoppas ni har det bra, det har iaf jag :D har blivit dålig upptadering eftersom att jag inte har haft tid för det. tänkte att eftersom att jag åker hem imorgon med tåget så kanske jag skriver ett inlägg på tåget att infoga sen så att ni får veta mitt lov :) har ju ändå inget bättre för mig på tåget.

Jag är ju i Göteborg, det har jag väl skrivit? (iaf i rubriken nu annars med) sitter hemma hos Sonja och vi har flyttat över lite grejer mellan våra datorer. är typ klara med det nu. kanske ska sätta på en film att somna till, Patrik 1,5 kanske? vi får se :) kanske ni oxå får veta sen , mihiii.


Så här vackra är vi, tänkte att vi kunde bjuda på någon bild. blev jätteljust :O haha.

Nu ska vi söva, upp tidigt imorgon.
PUSSS AMANDA (och Sonja :))

stackars mig?

hej, lite dålig uppdatering? haft bättre för mig. hehe nej de har jag inte men har inget vettigt att skriva om och har typ legat död i soffan halva lovet. aja idag har jag och sandra solat, och jag skäms. herregud, jag kan nog aldrig visa mig där igen. först är vi lite kaxiga o ba "jamen gud klart vi vet hur man gör på dehär stället, vi har vart här förut?!??!" till han i kassan. ok säger han och ger oss varsin "krona". jag är så sjukt virrig så ja, jag råkade komma åt stopp-knappen. pinsamt redan där att springa ut och be om en ny "krona", men jag fick en och får för mig att byta solarium för att jag hade sån otur i förra. då står jag sen där i de nya och skriker på sandra som ligger i de brevid för jag hade glömt bort vilken knapp som var vilken, och då kommer den från kassan där jag står halvnaken och ska hjälpa mig. men tydligen så var det solariumet trasigt, så jag blir tvungen att be om ytterligare 1 "krona". så får jag hjälp med att göra rent solariumet, stoppa i "kronan" och hjälp med vilken knapp jag ska trycka på, medans jag står där halvnaken och skäms..
efter det lilla roliga så blev det lunch med sandra och natta, sen gick vi i lite affärer och va ute en stund. och jag som trodde jag skämt ut mig tillräckligt idag men nepp, enda sen vi kom hem så har mamma ringt en gång i minuten för att dom ska träna och har vi lök hit o dit, så när det ringer för 20de gången säger jag bara: aa?!
han: ja hej på dig aa! jag kommer ifrån blablabla har du krister hemma?
jag: ehhehehehee nej han jobbar

hahaha tänker inte svara i telefonen mer idag, tänker inte gå utanför dörren heller. vill egentligen bara krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv igen men finns lite plugg som väntar. den som spar han har.. puss /linda



du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel


signalen når din del av världen men får inget svar

jag hade tänkt sova vid 1 men jag blev kvar. sitter här o lyssnar på jocke berg och filurar lite.. finns nog ingen finare röst. suttit och tittat på videor på lilla elsa som bara fick leva i några dagar, på friendsvideor, funderat lite över döden och hur folk kan vara så elaka. förstår inte. men är väl dags för mig att sova så gonatt



långfredag

jag mår dåligt. vet inte hur många huvudvärkstabletter jag tryckt i mig o nu mår jag illa. dagen har spenderats i mormors soffa med tårta och 3 skitfilmer och nu sitter jag här o tycker synd om mig själv. aja hemma nu så dags att byta soffa, kommer upp när jag mår bra igen. puss /linda


GLAD PÅSK! :D

Ska snart åka till Örebro och dansa :) väntar på att Tommi ska komma, men min mobil har hakat upp sig och har ett sms hoppas inte han har skrivit.. aja får hoppas att den startar snart!

Efter Örebro blir det till Göteborg :D

Pusshej hoppas ni får en bra påsk!
Amanda

hemma

kom typ hem nyss, eller ja 20 min sen. skulle tagit 12 bussen men så gick de ingen?! så aa vi tänkte typ att vi går väl en bit till mig då så ser vi bussjäveln åka förbi!! för då hade typ skörbybussen fått för sig att åka den vägen just vid denhär tiden? aja.. hehe ett par pojkar busringde till mig idag, nån som vill erkänna? :) tror dock jag vet vem, är man smart så är man som sagt smart :) fryser osv så ska sova nu, ska typ till mormor&morfar imorn så ska väl upp tidigt.. gonatt /linda

är man bra så är man

lyckats städa rummet, skicka in powerpointinlämning och vara på synundersökning. ska tydligen gå på körkortskurs med sandra och pappa så.. hade lite dåligare syn på höger så kanske borde byta till starkare högerlinser? haha aja ska köpa nya snart så får se. nu ska jag ut så puss


april april..

blev hemma idag heh, lovade mamma att städa rummet så de ska jag göra lite senare. också plugga.. usch. vaknade vid typ 12, gick ut o mötte sandra typ en kvart senare o så köpte vi pizza o har precis tittat twiilight.. nu väntar jag på att amanda ska åka hem så jag kan ringa, vi har en del att prata om kan jag säga. herregud att man alltid säger "äh de är lugnt" tills typ dan innan så får man panik haha.. ska bli bättre. aja ska sitta här o andas ett tag sen kör vi. puss /linda


RSS 2.0